Кадър: Нова твМомичето караше много бързо и когато я видяхме, тя

...
Кадър: Нова твМомичето караше много бързо и когато я видяхме, тя
Коментари Харесай

Майката на пометеното от колело дете: Часовете в болницата бяха най-кошмарните

Кадър: Нова тв

„ Момичето караше доста бързо и когато я видяхме, тя към този момент беше върху детето. Баща й беше на разстояние три крачки, само че колелото напряко връхлетя ”, описа за " Здравей, България " Цветелина, майка на 1-годишното момиченце, което беше блъснато от велосипедистка в парк в Монтана, оповестява Нова тв.

След случая дребната Ралица е е със строшен череп и хематон. Момичето, предизвикало случая, е пълнолетно. Тя живее в дом за краткотрайно настаняване в Монтана. 

Майката споделя, че е било невъзможно да защищити детето си, тъй като колелото се е движило прекомерно бързо. Тя добави, че велосипедистката е гледала обратно, когато е блъснала щерка й.

„ След като удари детето ми, спря и сподели: ”Извинявам се, не желаех да стане по този начин, аз нямам спирачки ”, разяснява още майката. И споделя, че ч асовете в болничното заведение са били най-кошмарните в живота на фамилията

За да не се стига да сходни произшествия в парковете на града, Цветелина е подала подписка за повече велоалеи и наказания за нарушителите. Майката иска част от градската градина да бъде заградена, с цел да не влизат велосипедисти там, където играят дребни деца.

„ Мястото на велоалеите не е на детските площадки ”, разяснява още тя. По думите й все още дъщеричката й е добре, само че има заплаха от болести, които могат да се отключат вследствие на удара.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР